BuenosAires Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Czy to z racji wieku 40+, czy stres cywilizacyjny mnie dopadł? ALE bardzo mi to przeszkadza. Praktycznie wszystkie wyciągi duże i małe hałasują. Nie jesteśmy w stanie odpocząć i sycić się jazdą. Cały czas bombarduje NAS kakofonia dźwięków. Mnie to bardzo wkurza. Oprócz dewastacji przestrzennej i estetycznej naszego kraju, mamy jeszcze pogwałcenie praw obywatelskich do odpoczynku i godnego życia. I wcale myślę, że nie jest to błahy problem. Mi już kilka razy zdarzyło się zwracać uwagę właścicielowi wyciągu z prośbą (w domyśle) o ściszenie. Czasami skutkuje. Czy Wam/ innym narciarzom to także przeszkadza? P.S. Dzisiaj wróciłem z wieczornej jazdy. I 2 godziny musiałem słuchać wyjącego radia Eska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Mi muzyka dodaje energii i czuję taki inny klimat, w szczególności jak puszczą jakieś szlagiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Akurat mi to zupełnie nie przeszkadza nawet czasami lubię czegoś posłuchać , nie ma takiej (grobowej ciszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Jak dla mnie to przegięcie i nie cierpię tego. Ostatnio rzadko sie mi to przydarzało zarówno w kraju jak i w Alpach, niemniej tam jak z jakiejś knajpy przy wyciągu pojadą tyrolskim folk disco to nieco wymiękam. Góry kojarzą mi sie z ciszą i spokojem a nie muzyką najczesciej niestety bardzo niskiej próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 19 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Czyżby NORMALSI byli w mniejszości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Czyżby NORMALSI byli w mniejszości ? Też nie ścierpiałbym gdyby grali muzykę z rmfu, gdzie przez 5 lat lecą te same hity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Czy to z racji wieku 40+, czy stres cywilizacyjny mnie dopadł? ALE bardzo mi to przeszkadza. Czy Wam/ innym narciarzom to także przeszkadza? Nie tylko przeszkadza ale wku....rza . Jak potrzebuję muzyki to biorę Ipoda . Wolę słuchać czy narty są na krawędzi czy jeszcze je docisnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Generalnie hałas nie. Ale jak zagrali ostatnio With or without you na wyciągu w Jurgowie, to micha mi się cieszyła do Tatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Tutaj jest chyba jakaś zależność wiekowa dla mnie RMF czy RMF MAXX mógłby grać wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 19 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Może jakiś kompromis, raz U2 potem U2, a reszta na innym wyciagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Tutaj jest chyba jakaś zależność wiekowa dla mnie RMF czy RMF MAXX mógłby grać wszędzie. Dokładnie tak jest , masz rację. Jestem już "stary" , moje dzieci są starsze od kolegi . Ale lubię muzykę tylko cicho . Polecam zobacz film i muzykę mojej ulubienicy . [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Czasy się zmieniają i my też. Kiedyś koncerty TSA itp a teraz lubię ciszę . Muza na stoku jest straszna nadają na maksa na szczęście tylko w momencie pakowania się na start wyciągu . Po chwili jest cisza i niech tak już pozostanie . Pozdrawiam wszystkich którzy mają parę lat więcej:) a nie zostali ludzikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi