eligiusz2 Napisano 25 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2004 Jakiś czas temu kupiłem żonie narty Rossignol Major Combi 3.0 nie mając pojęcia co kupuję. Szukam od jakiegoś czasu coś o tych nartach i nic nie mogę znaleźć. Jak dobrać długość? Jaki styl jazdy jest odpowiedni dla tej narty? Jaki stopień zaawansowania narciarza Czy to są narty carvingowe, czy półcarvingowe? Co to jest półcarving? Wasza ocena tych nart? Z góry dziękuję za każdą uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqva_99 Napisano 25 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2004 Rossignol Major Combi 3.0 - co to jest Moj brat jak sie uczyl jezdzic to wzial cos takiego z wypozyczalni. Dla mnie nie istnieje cos takiego jak narta półcarvingowa, uwazam to za bzdure. Ludzie maja sklonnosc do mowienia tak na lekko taliowane narty, ale to tez sa CARVINGI i nie zadne pół!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 25 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2004 Rossignol Major Combi 3.0 - co to jest czolem eligiuszu2 ! ja nie slyszalam nic o tych nartach wiec o samych nartach sie nie wypowiem .....ale zle zrobiles ze kupiles calkowicie w ciemno ... takie moje zdanie .... jesli sie carvy kupuje (bo nie ma czegos takiego jak pol jest to wymysl stworzony przez sprzedawcow dla ludzi konserwatywnie nastawionych do carverow ....... ) to zazwyczaj na jazde rekreacyjna do 10 cm krotsze od wzrostu (szczegolnie dla zon),,,,,,,,, kazda narta taliowana jest narta carvingową,...... i jesli kupiles ja niedawno nowa to napewno to carvingi n.. pozdro i milej zabawy na sniegu ....raksunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi