marboru Napisano 26 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisałem nazwę Konkurencyjnego Biura podróży (wyjazdy do Andory) do infoski.pl, którym wątek o Andorze Przesiąka...a mnie to najzwyczajniej irytuje I Post zniknął. Szkoda - bo uważam, że każdy konsument powinien mieć wybór... ...a uczestnicy tak zacnego Forum, powinni się wymieniać informacjami. JC - wiem Regulamin, wiem, że mi nie można a Tobie można!...na dodatek wiem dlaczego. Mimo to - czuję niesmak. Przyzwoitym byłoby - w treści Tematu, który tworzysz na Forum - wpisać "Tekst Sponsorowany". Według mojego mniemania - byłoby przyzwoiciej. Tym czasem - przynajmniej w mojej osobie i wśród moich znajomych...zaręczam, że infoski.pl nie znajdzie klientów...przez to, co się stało z moim Postem. Pozdrawiam Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi