Gość sedfer Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Witam użytkowników forum, mam 23 lata, od kilku lat narciarstwo jest moją pasją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Witam użytkowników forum, mam 23 lata, od kilku lat narciarstwo jest moją pasją. Cześć Marcin, Wpadłeś pogadać o nartach, czy wypozycjonować swoje strony? Jacek / Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Witam użytkowników forum, mam 23 lata, od kilku lat narciarstwo jest moją pasją. Witaj Cześć Marcin, Wpadłeś pogadać o nartach, czy wypozycjonować swoje strony? Jacek / Admin Już nawet w sygnaturkach nie można mieć linka do swojej niekonkurencyjnej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 Cześć Marcin, Wpadłeś pogadać o nartach, czy wypozycjonować swoje strony? Jacek / Admin Wydaje mi się, że chyba to drugie, ale nie mniej witaj Marcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi