wrrad Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 (edytowane) Szukamy Chętnych osób na wyjazd w góry. Dokładnie do miejscowości Małe Ciche. Jak na razie jest nas dwóch ale szukamy innych osób . Liczymy na dobrą zabawę i niezapomniane chwile. Termin to 12.01.2012 i gdzieś do 20.01.2012.Chętne osoby prosimy o kontakt na gg 8681186 lub 35191643 Najlepiej osoby z okolic Radomia lub z woj. Mazowieckiego Zapraszamy !! Edytowane 14 Sierpień 2011 przez wrrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 Mam nieśmiałą sugestię - skoro szukasz towarzystwa na wspólny wyjazd, to może przedstaw się na początek, napisz coś o sobie, uzupełnij profil itp. - pewnie wtedy będzie łatwiej pogadać Szanse są duże bo na tym i różnych forach masa ludzi umawia się na wspólne wyjazdy. Narciarze to taki raczej ufny i towarzyski ludek A z innej beczki - chcecie piłować tą jedną małą górkę przez 7 (8?) dni? Ja nawet lubię to miejsce, choć spędziłem tam w sumie 4 godziny, i to nawet fajne 4 godziny - ale 4, nie więcej, tyle jak dla mnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 (...) Termin to 12.01.2012 i gdzieś do 20.01.2011. (...) Nie żebym się czepiał,to jakiś powrót do przeszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2011 Witam ,nie jestem ani z Radomia ani z Mazowieckiego ,oczywiście kto nie chce nie musi jechać ,nic złego w ruchu na świeżym powietrzu a przeciwnie jako forumowicz choć nie z Waszych stron dziękuję,ale przychylam się w stu proc. do gajowego zanudziłbym się na śmierć ,rzeczywiście max na 4 godziny,chyba to już nie te czasy aby spędzać tydzień na jednej górce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 Jak byłem mały to katowałem z rodzicami krynickie Azoty przez dwa tygodnie:eek: Ale dużego wyboru nie było. Człowiek się cieszył i czekał na ferie z utęsknieniem. Ale się porobiło:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi