katajak Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Proszę o pomoc w doborze nart. Płeć: K, Waga 65 km, Wzrost: 170 Jeżdżę od dziecka, swoje umiejęności oceniam na 6. Buty posiadane: Salomon Equipe Performa 0,7. zamierzam kupić Atomic Hawx 80 lub 90. narty posiadane Head C140 Jeżdżę na przygotowanych trasach, obecnie dużo z dziećmi. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Proszę o pomoc w doborze nart. Płeć: K, Waga 65 km, Wzrost: 170 Jeżdżę od dziecka, swoje umiejęności oceniam na 6. Buty posiadane: Salomon Equipe Performa 0,7. zamierzam kupić Atomic Hawx 80 lub 90. narty posiadane Head C140 Jeżdżę na przygotowanych trasach, obecnie dużo z dziećmi. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Cześć, Trochę mało informacji, ale postaram się coś dla Ciebie wybrać. Zaznaczam, że jest to moja subiektywna opinia. Proponuję Ci narty z grupy all mountain, z tzw "średniej półki". Długość jaką proponuję dla Ciebie to ok. 165 cm. Poniżej kilka modeli, które wg. mnie powinny trafić pod Twoja rozwagę: Salomon Enduro LX730 Fischer Motive 74 Blizzard Magnum 7.4 K2 Force Rossignol Alias 74 Head i.Peak 78 Mała uwaga dot. zakupu butów. Przymierzaj, przymierzaj, a jak stwierdzisz, że to jest to to jeszcze raz przymierz! But musi być wygodny, wygodny i jeszcze raz wygodny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katajak Napisano 10 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Jakie informację mogłyby jeszcze pomóc? Co do butów, w zeszłym roku namierzyłam się co nie miara. Hawxy były zdecydowanie najwygodniejsze. Dziękuję za szybką odpwowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2011 Jakie informację mogłyby jeszcze pomóc? Co do butów, w zeszłym roku namierzyłam się co nie miara. Hawxy były zdecydowanie najwygodniejsze. Dziękuję za szybką odpwowiedź. Pozdrawiam Moja żona ma 80 Hawx i jest bardzo zadowolona ja mam 100 i wrażenia podobne...buty do całodniowej jazdy jak dla nas. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi