Bańka Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 http://www.zapiks.com/salomon-freeski-tv-s5-e04-th.html abma tam ostro ciosa, zresztą reszta też dużo BC tylko końcówka parkowa... ale co tam , obejrzeć trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 8 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 (edytowane) i jeszcze świeższy www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=4667 ten trzeba obejrzeć już bez gadaniau Edytowane 8 Listopad 2011 przez JC Cudze chwalicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 i jeszcze świeższy www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=4667 ten trzeba obejrzeć już bez gadaniau Nie czytamy forum? - www.skionline.pl/forum/showthread.php/14129-Josh-Dueck-skazany-na-freeride?p=141250#post141250 U nas było pierwsze w sieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 8 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 czytamy czytamy, tylko że w tamte rejony (zakamarki forumowe) ciężko wchodzić i mało widoczne bo zaraz znika z top oglądanych najnowszych itd. ... cieszę się że było pierwsze w sieci p.s. od 13 dnia już wczorajszego tj:wtorek 30 parę kliknięć od 20;20 trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 8 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 (edytowane) i jeszcze świeższy www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=4667 ten trzeba obejrzeć już bez gadaniau nie ładnie zmieniać treść posta zamieszczonego przez kogoś p.s. ,,cudze chwalicie,, Bo to jest cudze a nie własność skionline? i dlatego wkleiłem linki z zapiksu (który już został podmieniony na skionline??? nie ładnie ) pozdro Edytowane 8 Listopad 2011 przez Bańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 nie ładnie zmieniać treść posta zamieszczonego przez kogoś p.s. ,,cudze chwalicie,, Bo to jest cudze a nie własność skionline? i dlatego wkleiłem linki z zapiksu (który już został podmieniony na skionline??? nie ładnie ) pozdro A co w tym nieładnego? Nie zmieniłem treści posta tylko podmieniłem link. Nie odnoszę do innego filmu, tylko to strony, która oprócz filmu zawiera kilka informacji o czym jest film, a w tym przypadku to bardzo ważne. czytamy czytamy, tylko że w tamte rejony (zakamarki forumowe) ciężko wchodzić i mało widoczne bo zaraz znika z top oglądanych najnowszych itd. ... No nie da się wszystkiego trzymać na górze Zachęcam Cię do poczytania też innych stron skionline.pl, nie tylko forum. Na stronie głównej informacja o filmie znajduje się na samym środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 9 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 jak zwał tak zwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Patrząc na te filmy mam wrażenie, że spadł tam cały zapas śniegu i dlatego w europie jest tak słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 22 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 będzie dobrze, chociaż ostatnio czytałem że jakiś układ frontowy blokuje chmury które są nam potrzebne do śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi