Wydra Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Witam, Chcialbym kupic synowi nowe narty "pod choinke" - - no i zglaszam sie do specjalistow o pomoc w doborze . Ponizej tabelka wg ktorej posilkuja sie tutaj wszstcy weterani ( i nie tylko) . Płeć - M 2. Wiek - 16 3. Waga - 68 4. Wzrost - 172 5. Na nartach jeżdzi od ..6.. sezonów, ( ..10... dni w sezonie) 6. Uumiejętności syna określam na 5-6 (wg skali forumowej http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11328) 7. Buty to - Salomony 8. Jeżdzi na nartach/model - teraz glownie z wypozyczalni 9. Preferuje styl jazdy (długim/krótkim skrętem, rekreacyjną, sportową, po przygotowanych stokach, poza trasami, jestem początkujący) - rekreacja plus troche sportu , krotki skret 10. Upatrzyłem sobie narty - ?? 11. Mój budżet na narty to około - ok 800 zl (z wiązaniami) Mam nadzieje ze ktos mi pomoze Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wydra Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Witam, Chcialbym kupic synowi nowe narty "pod choinke" - - no i zglaszam sie do specjalistow o pomoc w doborze . Ponizej tabelka wg ktorej posilkuja sie tutaj wszstcy weterani ( i nie tylko) . Płeć - M 2. Wiek - 16 3. Waga - 68 4. Wzrost - 172 5. Na nartach jeżdzi od ..6.. sezonów, ( ..10... dni w sezonie) 6. Uumiejętności syna określam na 5-6 (wg skali forumowej http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11328) 7. Buty to - Salomony 8. Jeżdzi na nartach/model - teraz glownie z wypozyczalni 9. Preferuje styl jazdy (długim/krótkim skrętem, rekreacyjną, sportową, po przygotowanych stokach, poza trasami, jestem początkujący) - rekreacja plus troche sportu , krotki skret 10. Upatrzyłem sobie narty - ?? 11. Mój budżet na narty to około - ok 800 zl (z wiązaniami) Mam nadzieje ze ktos mi pomoze Robert ..Chyba nikt nie chce pomoc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Każde allroundy ze średniej lub wyższej półki będą dobre dla ciebie, długość 165 (w stronę 170 będzie przyszłościowo bo rośniesz jeszcze?), Typy: Fischer Progressor 8+, Viron 6.6, Rossignol Zenith 6 albo Z76Ti, Salomon 24 Daytona albo XWings 10 itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi