ORKO Napisano 13 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Jak pogoda bywa na Tuxie na poczatku listopada, czy warto tam się wybrać w tym terminie. Czy w listopadzie można jeździć tylko powyżej Tuxer Fernerhaus. A może polecacie inne lodowce austryjackie albo włoskie w tym terminie. Za wszelkie info z góry :-))) dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 13 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2004 TUX JESIENIĄ Wejdź sobie w zakładkę stacje na tej stronie i odszukaj Hintertux - powinno być wszystko włącznie z linkiem do kamer pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ORKO Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2004 TUX JESIENIĄ oki ale ja potrzebuję ogólnych informacji na listopad a nie na teraz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2004 TUX JESIENIĄ A ja kie to sa ogolne informacje ?? Tak, da sie jezdzic albo do 2600 albo do 2100. Coz jeszcze ?? Listopad, to okres taki nie z gruchy ni z pietruchy, bo ani to jesien ani zima. Przy sprzyjajacych warunkach sniegu mozesz miec duzo, a jesli nei dopisza, to pojezdzisz od Tuxerfernerhausu w gore Poczekalbym chyba juz do grudnia. A inne regiony ? Nie wiem, bo nie mam czasu sie teraz zastanawiac, ale jak sie obrobie to cos skresle. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2004 TUX JESIENIĄ NA stronie www.tux.at albo www.hintertuxergletscher.at masz info dot teg oregionu. Z imprezami wlacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 19 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2004 TUX JESIENIĄ Możesz spokojnie podarować sobie Tux w listopadzie. Z reguły największy syf pogodowy ze wszystkich austriackich lodowców jest w listopadzie na Tuxie. Czasem można mieć szczęście ale z reguły kończy się na "łojeniu" w apartamentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi