narciarz22 Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Mam pytanie czy może komuś doszły słuchy kiedy otworzą cały osrodek. Głównie interesuje mnie kolej KL (na samą górę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Mam pytanie czy może komuś doszły słuchy kiedy otworzą cały osrodek. Głównie interesuje mnie kolej KL (na samą górę). Czytamy skionline.pl: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=4776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz22 Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Dziękuję i przepraszam za niepotrzebny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi