kony Napisano 21 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2004 kupiłem RC4 Race SC 03/04 z salomonem S912 ti. pytanie mam czy mogę teraz założyć jakąś płytę pod to wiązanie (nie ma żadnej), chodzi mi o to czy nie będzie problemów czysto montażowych. i jeśli tak to jakiej płyty szukać (model). i drugie pytanie: jak oceniacie poziom usług serwisowych w sieci Ski Team ? chodzi mi o przygotowanie nart do sezonu. wiem że oni robią raczej wszystko na maszynie. Czy oddać im narty czy lepiej poszukać kogoś kto bardziej "od serca" traktuje narty ? uprzedzam że rady w stylu "zrób to sam" muszę odrzucić bo nie mam się od kogo tego wszystkiego nauczyć , no i nie mam sprzętu dzięki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosy Napisano 22 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2004 płyta do salomona Jeśli chodzi o serwis SkiTeam to mam doświadczenia tylko z warszawskim (na 17 stycznia). I odradzam. Nie przykładają się zbytnio. Pozdro Bosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi