karlo Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Mam do sprzedania spodenki na gumę rozmiar M. Nowe z metkami. Zdjęcia na: http://allegro.pl/szorty-na-gume-beyondx-race-nowe-i2026820219.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Cześć Mam do sprzedania spodenki na gumę rozmiar M. Nowe z metkami. Zdjęcia na: http://allegro.pl/szorty-na-gume-beyondx-race-nowe-i2026820219.html Karlo czy możesz podać bardziej szczegółowy wymiar w pasie (zmierz cm nie rozciagając) oraz długośc nogaweczki. Potzrbuję spodenki dla syna 10lat - raczej szczupły. Wiem, że bedą za duże ale boje sie, że zbyt znacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlo Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 W pasie 70cm, a na długość to ok. 50cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Cześć W pasie byłyby OK ale są za długie niestety. Możesz jeszcze zmierzyć w biodrach? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlo Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 w biodrach jest ok.80cm. Ile ma młody wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) Cześć w biodrach jest ok.80cm. Ile ma młody wzrostu? 145 może ale jest dość umięśniony choć szczupły. Widzę żę jednak są sporo za dużę chyba ale serdeczne dzięki za pomoc. Sięgają poniżej kolan niestety. Jak nie sprzedasz w ciągu paru dni to możę się zgłoszę jeszcze. Serdeczne życzenia ze wszystkich możliwych okazji. Pozdrawiam Edytowane 30 Grudzień 2011 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlo Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 jeśli jesteś dalej zainteresowany spodenkami, to mogę je sprzedać za naprawdę niewielkie pieniądze. mnie nie są potrzebne, bo są za małe. a po co mają leżeć i się kurzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Cześć Na dzisiaj po podanych przez Cirebie wymiarach są po prostu dużo za duże. Jedyna możliwość to spotkac się (może będę we wtorek lub środe przejeżdżał prze Tychy) i jeszcze ra sparwdzić. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi