Pinio46 Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Dobry dzień Tak jak w temacie napisałem poszukuje kwater w miarę nie drogich w szpindlerowym młynie. Może ktoś ma namiary na jakieś fajne miejsce to z chęcią skorzystam. Ogólnie skorzystam z każdej informacji na temat szpindlerowego ponieważ nie bywałem w tamtych rejonach. Z góry dzięki za każde info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 I co nikt nic nie wie :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Zerknij tu http://www.spindleruv-mlyn.com/pl/nocleg/znajdz-nocleg/ :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 właśnie tutaj patrzyłem, myślałem że ktoś z autopsji wie np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 ok,rozumie,zobacze ,popytam :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 a bywałeś w tamtych rejonach może ?? chodzi mi o to czy jadąc w ciemno można wynająć kwaterę bez większych problemów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Byłem kilka lat temu,jechaliśmy w ciemno,noclegi załatwialiśmy w miejscowości Vrchlabi,na pewno coś znajdziesz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 tak właśnie patrzyłem na mapę, trochę kawałek od spindla, a nie pamiętasz czy jeżdżą jakieś ski busy w rejony narciarskie, i są jakieś knajpy w pobliżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek_l Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 Z autopsji znam kilka i z tych niedrogich mogę polecić dwa miejsca: Hotel Styl - jeden z pierwszych budynków na początku SM po lewej stronie - standard średni, ale niezła restauracja hotelowa i stół do bilarda Drugi to hotel Aquapark - prawie na przeciwko Miedviedina. Składa się z kilku domków z pokojami/apartamentami oraz basenu krytego Poza tym, jeśli dysponujesz samochodem i chcesz mieć dodatkowe wrażenia, polecam kilka hoteli mających w nazwie "Bouda" (Eberlachowa, Spindlerowa...) i leżących w parku narodowym kilka kilometrów za SM. Zawsze jak tam nocowałem towarzyszyły mi nienormalne warunki pogodowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 1 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 (edytowane) Czyli w ciemno można jechać ? Coś się powinno znaleźć dobrze rozumuję ? :biggrin: edyta :biggrin: a jak cenowo w tamtym rejonie, chodzi mi o ceny jakiegoś żarcia w knajpach i piwa i tym podobnych artykułów pierwszej potrzeby :biggrin: Edytowane 1 Luty 2012 przez Pinio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 a kiedy planujesz jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi