Tomipow Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 1. Płeć - M 2. Wiek - 37 3. Waga - 85 4. Wzrost - 178 5. Na nartach jeżdżę od 10 sezonów 6. Moje umiejętności określam na 6 7. Teraz używam butów miękkich Dalbello 8. Teraz jeżdżę na nartach - HEAD 120 175 cm 9. Preferuję styl jazdy: Długi/średni skręt 10. Budżet: narty nowe: 1500 zł Plan jest taki, że w tym roku kupuję narty a w przyszłym buty. Co polecacie ? ostatnio testowałem K2 Charger - 167 cm. Noszę się z zamiarem zakupu tych nart. Co myślicie ? Może jednak wybrać coś bardziej rekreacyjnego ? pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 przy Twoim wzroście raczej wybrałbym 174cm, a narta super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomipow Napisano 22 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Tylko nie wiem czy z moimi umiejętnościami "wchodzić" w taką nartę, a może lepiej wybrać Photon ? Przyznam, że chcę szlifować swoje umiejętności ale pytanie czy na charger-ach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Spoko - jeśli testowałeś to czemu pytasz, skąd wątpliwości, jeśli było ok to tylko trzeba rozważyć długość tą lub może lepiej 174. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomipow Napisano 22 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Masz rację, testowałem i było ok. Jestem do niej przekonany, ale mam wątpliwości czy z moimi umiejętnościami potrafię wykorzystać możliwości tej narty i wyciągnąć z niej wszystko to co najlepsze. Ale to chyba raczej pytanie do siebie . Dzięki za podopowiedzi. Pomóżcie mi jeszcze jakiej twardości butów szukać do tej nartki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Coś z flexem w przedziale 90-110 wystarczy spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Tylko nie wiem czy z moimi umiejętnościami "wchodzić" w taką nartę, a może lepiej wybrać Photon ? Przyznam, że chcę szlifować swoje umiejętności ale pytanie czy na charger-ach ? zawsze korzystniejszy jest zakup lepszej narty, tym bardziej, że chcesz się doskonalić w narciarstwie, K2 charger to bardzo dobra narta szczególnie na przygotowane trasy, a jeśli komuś pasuje do zielonej kurtki lub butów to czego chcieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi