Zdzich Napisano 15 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2004 Witam! Do wszystkich zainteresowanych: na konkurencyjnej stronie (www.narty.pl mam nadzieję że nie oberwę za to od JC:-) jest informacja o szkoleniu organizowanym przez Improsport w Szczyrku w Orlim Gnieździe 24 i 25 października. Mowa będzie o serwisowaniu i tuningu sprzętu narciarksiego i snowbordowego. W pierwszym dniu teoria, zaś w drugim ćwiczenia praktyczne pod okiem fachowców. Ja się wybieram, może spotkamy się tam z innymi forumowiczami:-) Pozdrawiam Zdzich PS. Szkolenie jest darmowe, chyba ze ktoś chce zdobyć certyfikat wtedy koszt wynosi 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 17 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2004 Szkolenie z serwisowania nart kto prowadzi ??? kto sponsoruje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzich Napisano 18 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2004 Szkolenie z serwisowania nart Witam! Po wszelkie informacje zapraszam do linka: http://www.narty.pl/tresc.php3?id_tresc=475&kom=id_tresc&dzial=64 Pozdrawiam Zdzich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ardu Napisano 18 Październik 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2004 Szkolenie z serwisowania nart Już wysłałem zgłoszenie, ale jeszcze nie mam potwierdzenia Zamierzam być tylko w niedzielę bo w pon. idę na zabieg (artroskopia kolana...), jeśli przepadnie mi sezon (( to przynajmniej będę mógł sobie fachowo ostrzyć i polerować nartki przez zimę... Pozdrawiam ardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi