yugopolis Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Witam, byłem dzisiaj u tego fachury którego wszyscy się podniecają na forach i że jest specem od "nietypowych" spraw. Sam "spec" chyba pozjadał wszystkie rozumy bo przy wejściu do jego warsztatu jest wywieszka typu " proszę czekać aż ktoś otworzy ponieważ to klienci są dla mnie a nie ja dla klientów". Przyszedłem z prostym naprawieniem wiązań do snowbladów, I wielki zawodowiec z listą "nietypowych" napraw na stronie internetowej i gigabajtami zdjęć ze szkoleń serwisowych i znanych osób stwierdził swoim cynicznym i lalusiowatym głosikiem że nie będzie tego naprawiał i nie umie. Z to na pradoty naprawili mi bez zbędnego gadania od ręki i za śmiesznie niską cene. panie Gontar-ski, zmień dilera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.G. Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 (edytowane) Ponieważ masz kłopot w kontaktach z rzeczywistością (jak widać po tekście), to może w tym miejscu jeszcze małe wyjaśnienie. Jako prowadzący ten serwis, jest pewne, że wiem czego się podejmuję, a czego nie. Bez względu na to czy się to Tobie podoba, czy też, jak widać, nie. Tracisz czas na oglądanie zdjęć, zamiast czytać ze zrozumieniem. Jest na mojej stronie cennik? Opis proponowanych usług? Czy jest tam gdzieś pozycja naprawa wiązań? Jeśli nie, to dla średnio rozgarniętego człowieka, jest to czytelny znak, że nie ma takiej usługi u mnie w serwisie. Jest też taka uwaga: Nie obsługuję sprzętów nieatestowanych, nadmiernie wyeksploatowanych, niekompatybilnych ze sobą - miksów wiązań, wiązań przerabianych. Konstrukcje archaiczne - na specjalnych zasadach. (bo czymś takim albo takim może się to skończyć). Czy jest coś jeszcze nie jasne w kwestii naprawy wiązań? Ponieważ masz też kłopot ze zrozumieniem słowa pisanego na furtce do serwisu, stronie internetowej oraz słowa mówionego to może najpierw tymi problemami się zajmij, może wtedy życie będzie dla Ciebie mniej bolesne. A zupełnie informacyjnie to czasem jest tak, że pozycje z cennika nie występują w realu z różnych przyczyn. (brak terminu, komponentów, planowane remonty maszyn lub awarie). Edytowane 10 Marzec 2012 przez W.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yugopolis Napisano 12 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Gontarski- zmień dilera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yugopolis Napisano 12 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 poza tym brak kultury osobistej nigdy nie przełoży się na umiejętności, a tobie jednego i drugiego brakuje. Gontarski radze: nie zadzieraj z Góralami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi