SB Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 Będąc w Empiku złapałem przejrzeć SKI Magazyn(przecież nie będę kupował i konkurencji sponsorował:tongue:), a tam w środku artykuł pt. "Alpejska Riwiera". Można się z tego artykułu dowiedzieć że latem na TUXie dostępnych jest 19 wyciągów i 86 km tras zjazdowych:eek:. Ciekawe jakie bzdury na pozostałych kartkach są napisane:rolleyes::. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2012 Będąc w Empiku złapałem przejrzeć SKI Magazyn(przecież nie będę kupował i konkurencji sponsorował:tongue:), a tam w środku artykuł pt. "Alpejska Riwiera". Można się z tego artykułu dowiedzieć że latem na TUXie dostępnych jest 19 wyciągów i 86 km tras zjazdowych:eek:. Ciekawe jakie bzdury na pozostałych kartkach są napisane:rolleyes::. [ATTACH=CONFIG]6835[/ATTACH] Nie ma się co czepiać, może się zdarzyć. Nie wiem kto jest autorem, ale po prostu nie zwrócił uwagi, że podana długość tras i ilość wyciągów dotyczy całego ośrodka, a nie tej części lodowca, która czynna jest latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Nie ma się co czepiać, może się zdarzyć. Nie wiem kto jest autorem, ale po prostu nie zwrócił uwagi, że podana długość tras i ilość wyciągów dotyczy całego ośrodka, a nie tej części lodowca, która czynna jest latem. Ewa Pawełek i Jarosław Gwiazdowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Ewa Pawełek i Jarosław Gwiazdowski Z Jarkiem pewnie zobaczę się jutro, to może będzie okazja zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gira Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 (przecież nie będę kupował i konkurencji sponsorował:tongue:), [ATTACH=CONFIG]6835[/ATTACH] a czemu konkurencji? ja tam sie cieszę komuś chce sie o nartach pisać, nawet jesli czasem zaliczy wpadkę, a jeszcze bardziej jesli chce/udaje mu sie to wydrukować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Będąc w Empiku złapałem przejrzeć SKI Magazyn(przecież nie będę kupował i konkurencji sponsorował:tongue:), a tam w środku artykuł pt. "Alpejska Riwiera". Można się z tego artykułu dowiedzieć że latem na TUXie dostępnych jest 19 wyciągów i 86 km tras zjazdowych:eek:. Ciekawe jakie bzdury na pozostałych kartkach są napisane:rolleyes::. [ATTACH=CONFIG]6835[/ATTACH] i jeszcze napisane z wykrznikiem... oj chciałoby się takiego lata:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi