gaik Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Witam wszystkich serdecznie! Poszukuję namiarów na sprawdzony pensjonat z HB w Gurglach lub Soelden. Czy ktoś może służyć mi pomocą? Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Ja byłem w Soelden w kwietniu w Pension Wieser. Co prawda tylko sniadania a nie HB, ale niewątpliwym atutem jest to, że rano zapinasz narty zaraz za progiem posesji i wracasz tak samo na nartach pod sam próg. Tanio nie jest, jak w całym Soelden. Tu adres http://www.pension-wieser.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Tu możesz wysłać zapytanie z naszej strony do pensjonatu Wieser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi