naczos Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Drodzy forumowicze mam do Was dwa pytania. Wstęp Jako ze klamka zapadla i niebawem wracam do Polski po wielu latach, to wypadaloby zaopatrzyc sie w nowy sprzet.Ten ktory uzywalem przed wyjazdem juz sie do niczego nie nadaje a przez ostatnie lata na nartki musialem niestety latac wiec sprzet wypozyczalem na miejscu co juz nie bedzie mialo sensu w zaistnialej sytuacji. 1. Buty chcialbym kupic jako pierwsze tylko gdzie to bedzie mozliwe w pazdzierniku badz listopadzie (okolice BIelska ewentualnie Krakowa). Co do nart to biore pod uwage mozliwosc wypozyczania na pierwsze wyjazdy az znajde najlepsza dla mnie narte. Do tej pory najbardziej przypasowaly mi narty K2 Rictor, ale chcialbym tez sprobwac inne np. Progressora 800, slyszalem ze sa przyjazne do podnoszenia poziomu 2. JAko ze ostatnio jezdzilem mniej niz bym chcial, nie jestem zadowolony ze swojego poziomu i chcialbym go podniesc przed nadchodzacym sezonem, dlatego tez szukam ofert wyjazdow szkoleniowych. Natknąłem sie na http://www.skiracingdays.pl/index.php?opt=2 poki co. Czy mozecie cos powiedziec na temat tych wyjazdow a moze zna ktoś cos lepszego z gory dziekuje za wszelkie informacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Naczos spokojnie,są pieniazki to i zakupem sprzętu nie bedziesz miał problemu Intersport w centru handlowym Sfera,martessport w centrum Sarni-Stok,skisport na ul.katowickiej A jeśli chodzi o szkolenia to skiracingdays jest ok,ba powiedział bym profesjonaliści Od siebie mogę polecić Ci http://www.grupaszafranski.pl/Informacje+o+Grupie+Szafrański.html ,a i super poradzą ze doborem sprzętu :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi