xymox Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Witam wszystkich. Mam pytanie do wszystkich bardziej zorientowanych ode mnie. Zastanawiam sie nad zmianą sprzętu. Aktualnie jeżdżę na Atomicu sl9 model sprzed chyba pięciu lat (biało-czerwona). W oko wpadła mi nartka jak w temacie. Można ją kupić w cenie 1219pln. Mam 176cm wzrostu i ważę 78kg. Swoje umiejętności oceniam na 7 (w 10-cio stopniowej skali). Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xymox Napisano 28 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Dziękuje wszystkim za miarodajne opinie. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Też o nich myślałem w ubiegłym roku, ale zniechęciłem się po małym napisie made in bulgaria. Dobre Atomic-i to D2RC, kupiłem za 1800 i jestem zszokowany odczuciami z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 D2 RC? Jakiś link jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Wpisz Atomic D2 race z technologią Doubledeck w youtube i poczuj jakbyś już jeździł jak po szynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 myślę że przesiadka z sl9 na race ST to krok w tył,narta bardziej miękka dla średniozaawansowanych,jako zamiennik poleciłbym Ti SL (dwójka Atomica) lub nr 1 D2 SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi