mysiauek Napisano 10 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2004 Mam do kupienia za 749 NX7.5 i sie zastanawiam bo nigdzie nie moge znalezc opisu tego buta!! Prosiem o pomoc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanos Napisano 13 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2004 Czy ktos jezdzil w takim wynalazku jak "Dalbello"? to but z kolekcji 2000/2001 . nie jest zły . ja mam z tego samego roku tylko CRX i jestem b. zadowolony. ale jakis strasznie drogi. w ko0lekcji nowej kosztowal ok 500 zł. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2004 Czy ktos jezdzil w takim wynalazku jak "Dalbello"? hmm ja jeździłem w dalbello i powiem tak but całkiem wygodny ale do ostrej jazdy za miękki jak dla mnie spoko ale nie na wyczyny a ogolnie dalbello fajna firma:) wygodnie i tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOMASZ Napisano 16 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2004 Czy ktos jezdzil w takim wynalazku jak "Dalbello"? Ja jeżdziłem i jeżdze - bardzo dobre buty i ok producent za nie wygurowaną cenę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi