Mario Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) niestety zdjęcia zostały usunięte z hostingu, ale dostępne są w galerii skionline http://www.skionline.pl/forum/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=7641 Edytowane 14 Październik 2013 przez Mario 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 5 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 (edytowane) niestety zdjęcia zostały usunięte z hostingu, ale dostępne są w galerii skionline http://www.skionline.pl/forum/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=7641 Edytowane 14 Październik 2013 przez Mario 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Byłem w tym czasie w Val di Sole. Pogoda była wyśmienita. Nigdy wcześniej nie trafiłem na tak wspaniałą pogodę, cały tydzień słoneczko!!!! Nie znam się na fotografii, ale wydaje mi się że zastosowałeś jakieś filtry, przez co zdjęcia nie oddają rzeczywistego obrazu lazurowego nieba lśniącego słońcem. A może to moje oczy tylko tak widziały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 6 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Byłem w tym czasie w Val di Sole. Pogoda była wyśmienita. Nigdy wcześniej nie trafiłem na tak wspaniałą pogodę, cały tydzień słoneczko!!!! Nie znam się na fotografii, ale wydaje mi się że zastosowałeś jakieś filtry, przez co zdjęcia nie oddają rzeczywistego obrazu lazurowego nieba lśniącego słońcem. A może to moje oczy tylko tak widziały? Pogoda była wyśmienita, zima trochę słaba bo jednak tego śniegu brakowało, ale i tak było pięknie Tak zdjęcia przeszły małą obróbkę i oczy cię nie mylą. Zima na górze, na dole lato coś pięknego. +25C pamiętam jak do apartamentu zjeżdżaliśmy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Fotki jak zwykle cudne:) ...tylko ten sorbet : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Mam nadzieję że w tym roku ( to znaczy w 2013) pogoda także dopisze. No i śniegu będzie znacznie więcej i wszystkie trasy czynne,choć Free Ski będzie znacznie póżniej, bo w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 6 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Mam nadzieję że w tym roku ( to znaczy w 2013) pogoda także dopisze. No i śniegu będzie znacznie więcej i wszystkie trasy czynne,choć Free Ski będzie znacznie póżniej, bo w kwietniu. Też mam taką nadzieję, bo ponownie chcemy uderzyć w tamtej rejon W tym roku po wyjeździe jak wróciliśmy do domu i zobaczyliśmy ten świeżutki opad to się ostro zdziwiliśmy, może i tym razem tak będzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Fakt, jak wracałem, to w okolicach Cieszyna, Katowic tak sypało... Pogonić się nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi