andrz18ej Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Witam, poszukuje od zeszłego sezonu talerzyków "kółeczek" stożkowych do kijków. Pytałem się już chyba wszędzie i nikt nie ma. Potrzebuje je gdyż po każdych zawodach te zwykłe mi odpadają. Proszę Was o informacje kto by mógł sprzedawać takie kółeczka. Z góry dziękuje za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szafrański Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Przepraszam, ponieważ wygląda to jak reklama:happy: ...ale dawaj do nas. Mamy takie kółeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekC Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Witam, poszukuje od zeszłego sezonu talerzyków "kółeczek" stożkowych do kijków. Pytałem się już chyba wszędzie i nikt nie ma. Potrzebuje je gdyż po każdych zawodach te zwykłe mi odpadają. Proszę Was o informacje kto by mógł sprzedawać takie kółeczka. Z góry dziękuje za informacje. Pozdrawiam Tak na przyszłość spróbuj prostego patentu z taśmą izolacyjną, którą kilkukrotnie okręcamy kijek tuż pod kółeczkiem. Od czasu jak to stosuję nie gubię już ich w gigantach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi