AndyWawa Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 (edytowane) Sprzedam buty Tecnica RX Fire Hot Form, flex 80, dł. wkładki 270 mm, buty używane przez 1 sezon (ok 10 dni), sprzedaję ponieważ kupiłem za duże , cena 200 zł, tel. 660 978 432pozdrawiamAndrzej Edytowane 9 Grudzień 2012 przez AndyWawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyWawa Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 podbijam temat, oddam za 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Moje po paru sezonach wyglądają na mniej używane niż Twoje po 10 dniach... na żużlu jeździłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyWawa Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 nie na nartach, zrobiłem ostre zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi