delafo Napisano 12 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 Witam z nartami miałem do czynienia parę lat temu. W obecnej chwili przypomniałem sobie co nieco na ale na wypożyczonym sprzęcie. Jestem zainteresowany kupnem nart a konkretnie modelem SALOMON X-WING 400. Co sądzicie o tych nartach dla osoby średnio zaawansowanej???? Z góry dziękuję za pomoc. Jeżeli wątek o tym sprzęcie już był poruszony to przepraszam za zaśmiecanie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zycia_1221 Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Też mam problem z nartami. Chcemy z mężem zakupić, bo do tej pory tylko pożyczaliśmy i to zaledwie kilka razy. W którymś wątku była prośba o podanie parametrów, co niniejszym czynię: Ja: 1. Płeć - kobiełka 2. Wiek - średni 3. Waga - 50kg 4. Wzrost - 163 cm 5. Na nartach jeżdżę od 1 sezonów, ( 3 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na .... podłe 7. Moje buty to - jakieś atomic 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - brak 9. Preferuję styl jazdy - jestem początkująca 10. Upatrzyłem sobie narty - 11. Mój budżet na narty to około - 800 zł Mąż: 1. Płeć - facet 2. Wiek - średni 3. Waga - 82kg 4. Wzrost - 175cm 5. Na nartach jeżdżę od 1 sezonów, ( 3 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na .... brak 7. Moje buty to - brak 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - brak 9. Preferuję styl jazdy - brak 10. Upatrzyłem sobie narty - 11. Mój budżet na narty to około - 800 zł Proszę o poradę. bo w sklepie to pitolą co im na język popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Zacznijcie od zakupu butów. Na tyle dni w sezonie: narty wypożyczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zycia_1221 Napisano 15 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 Tak też sobie myślimy. W takim razie jakie buty? Dla początkujących, czy średnio zaawansowanych. Bo przecież początkującym jest się nie tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi