kerstin Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 sprzedam 6-dniowy skipass ważny w ośrodkach Jasna/Chopok, Vysokie Tatry (Tatranska Lomnica, Strbske Pleso) i Tatralandii (Tropical Packet) - karnet można wykorzystywać także w pojedncze dni, ważny do końca sezonu zimowego. wartośc karnetu to 178E (6-dniowy skipass Chopok) lub nawet 198E (6 pojedynczych dni na Chopoku). sprzedam za 110E = 460 PLN, ze względów osobistych nie mogę skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerstin Napisano 4 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 dla ulatwienia kontaktu także: [email protected] cena do niewielkiej negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 czy da się go jakoś podzielić tak, żeby skorzystały 2 osoby ? np. 2 osoby po 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Keerstin - email poszedł. Ale mam jedno pytanie : co to jest za karnet? Bo z tego co wyczytałem to jeśli to jest lovakia super skipass to najkrótszy jest 10 - dniowy. Czy normalny skipass kilkudniowy zakupiony na Chopoku uprawnia do korzystania z Łomnicy/Strebskie Pleso/Smokowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerstin Napisano 4 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 czy da się go jakoś podzielić tak, żeby skorzystały 2 osoby ? np. 2 osoby po 3 dni karnet mozna wykorzystac 1 raz w ciągu dnia, tak więc nie można wykorzystywac go jednoczesnie przez 2 osoby, chyba ze masz na mysli w rozne dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi