turim Napisano 5 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 witam zna ktoś może jakiś dobry serwis w okolicach sosnowca lub katowic ?? najlepiej z autoryzacją Markera?? dzieki i pozdrawiam Turim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 serwisy turim jesteś z sosnowca?? no ja polecam Pana Chojnickiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 serwisy Hej bugajson:-) z za miedzy jestem- z Będzina. możesz mi dokładniej podać namiary do Pana Chojnickiego ?? z góry dziekuje. pozdrawiam hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 5 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 serwisy a ja go wcale nie polecam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 serwisy i nie Chojnickiego tylko Choińskiego....) poza tym wszystko się zgadza - Katowice - Krzysztof Sołtysik - f-ma Intersa - 781-06-19. Jest naprawdę DOBRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 serwisy a czemu to?? a może serwisujesz się u kogoś innego i bardzo sobie chwalisz?? pozdrawiam hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 serwisy witam a czy Pan Choiński ma może autoryzację Markera?? pozdrawiam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2004 serwisy hej a ma może autoryzację markera??? z narciarskim pozdrowieniem hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi