darekl Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 Moja intuicja mowi mi, ze za tydzien spadnie snieg. Szykuje juz sie wiec na narty w Polse. Czy w Polsce da sie gdzies pojechac funcarving? Moze znacie jakies tajne osrodki z szerokimi, wyratrakowanymi stokami. Z gory dzieki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycek87 Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 funcarving w Polsce moze sie to niektorym smiesznie wydac ale wydaje mi sie ze stok hala szrenicka w szklarskiej porebie jest szeroki i wyratrakowany .widzialem tam ostatnio zatrzesienia funiarzy. moze byc akurat:) pozdrovienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroo Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 funcarving w Polsce Przełęcz Jugowska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 funcarving w Polsce kawalek Soszowa we wisle :-) kawalek polecam - juz sprawdzony a drugi jest nowy dopiero co bedziemy objezdzac - stromy i nie za szeroki ale moze byc dobry :-) heh testuj z nami :-) pozdro yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackone Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 funcarving w Polsce Hala Goryczkowa na Kasprowym. Odlot!!!!!!! Fajne nachylenie (nie za stromo, nie za płasko), dobrze wyratrakowane (jak na polskie warunki). Ostatni raz jak tam jezdzilam: koniec kwietnia/poczatek maja, to widziałam sporo ludków na funach. Tyle miejsca, ze najszersze zakręty wychodzą bez obaw, że ktoś nas rozjedzie;) Niestety odlot się kończy wraz koncem Hali Goryczkowej, dojazd do dolnej stacji krzesła jest wąziutki:-( pozdroovka Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 21 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 funcarving w Polsce Dzieki za typy. Postaram sie wszystkie wyprobowac. pozdrowionka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 funcarving w Polsce azoty w krynicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 29 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2002 funcarving w Polsce Tak, tak Azoty w Krynicy są całkiem nezłe szerokie i nie zastrome nie za płaskie . Pozdr. Czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi