Arek84 Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Witam jestem nowym użytkownikiem mam na imię Arek. Przystąpiłem do waszego portalu ponieważ raz w miesiącu wyjeżdżam na narty lecz brak mi osób towarzyszących. Już nie chodzi o zmniejszanie kosztów bo itak jadę zawsze sam. Poszukuję osoby,osób na wyjazd do Austrii w kwietniu 8-14 na 3 dni, nie dłużej z powodu pracy :frown::. Ten wyjazd sponsoruję sam pod względem paliwa i winietki na Austrię. Kierunek wyjazdu obojętny stubai hintertux lub solden aby nie za daleko:happy: Auto jaki podróżuję to kombi więc max 2 osoby do zabrania. Kontakt ze mną 698 623 026 Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Nie wiem jak tym razem ale na przyszłość na takie krótkie wyjazdy jestem chętny:) plus - jestem z Wrocławia tak jak i Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek84 Napisano 11 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Hej wysłałem Ci prywatną wiadomość jeśli nie doszła zadzwoń 698623026 Livigno 18-24,25kwitnia 36 euro spanie śniadanie i karnet!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi