xnoowee Napisano 10 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2004 1. Pani Zimo, bez śniegu ma pasja to czeskie kino. Zapraszam do zabawy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 11 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2004 Zachęćmy hasłami PANIĄ ZIMĘ do przyjścia 2.jak co roku szykuje sie sylwek na stoku !!! Pani ziomo nie skap nam radochy i wysyp nam sniegu cale garnochy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 12 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2004 Zachęćmy hasłami PANIĄ ZIMĘ do przyjścia 3. my się zimy nie boimy i na nartach pojeździmy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2004 Zachęćmy hasłami PANIĄ ZIMĘ do przyjścia 4. Lato się pewnie złości, ale i tak wolę gdy z przyjściem Zimy marzną mi kości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 13 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2004 Zachęćmy hasłami PANIĄ ZIMĘ do przyjścia Zima!! Wróciłeś to nakłoń tą swoją żonę niech w końcu przyjdzie - czas najwyższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2004 Zachęćmy hasłami PANIĄ ZIMĘ do przyjścia Oj Wojtku, hasła miały być. To ty właśnie miałeś nakłonić ;-) Ja już "zahasłowałem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2004 Zachęćmy hasłami PANIĄ ZIMĘ do przyjścia Przepraszam a pomyłke, nie Wojtek tylko Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 13 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2004 Zachęćmy hasłami PANIĄ ZIMĘ do przyjścia 6. Wiosną? nadzieje rosną, przychodzi lato? czekamy na to, w jesieni? może się zmienić, przychodzi zima? znowu śniegu nie ma. Zaklinam CIĘ Zimo za śnieg w sylwestra!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi