karoldz Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Witam, Mam do sprzedania ostrzałkę briko maplus razem z pilnikiem, orginalny zestaw, raz użyty, zrobiłem podejście do ostrzenia i jednak stwierdziłem że nie będę tego robił. Cena 120 zł, preferowany odbiór osobisty w Warszawie, jęśli wysyłka to plus za wybraną formę. Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 mozesz podac model tej ostrzalki oraz jaki do tego masz pilnik? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoldz Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 BRIKO MAPLUS nastawna ostrzałka PRO SHARP 85-90 oraz pilnik chyba ICECUT o wymiarach 80X22X3 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoldz Napisano 14 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 ObrazekZałączam zdjęcie przedmiotu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi