moniaczarna88 Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 Witam,Niedawno dostałam spodnie narciarskie od cioci z zagranicy i nie zabardzo wiem jakie jest ich przeznaczenie. Nigdzie nie mogę znaleźć o nich informacji. Na przodzie znajdują się przymocowane oryginalnie przez producenta plastikowe ochraniacze. Jestem amatorką w tym temacie więc zwrociłam się do Was o pomoc Nie chciałabym śmiesznie wyglądać w nich na stoku doszkalając się w jeździe Przesyłam zdjęcie owych spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuu Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 te ochraniacze to jak mniemam na tyczki - ale nie dam sobie narty uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Ty się martw jak bardzo ci zmarznie dupsko w tych spodniach przy jakichś niskich temperaturach. A nie martw się tym jak będą na Ciebie patrzeć. Co nie zmienia faktu,że spodnie nie są najnowszej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi