wixtor Napisano 7 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2005 Witam. Kupiłem wiązania i mam z nim problem, a mianowice ski-stopery wystaja ponizej poziomu slizgu --> czyli bedzie mnie chamowac...co zrobic, czy da sie naprawic i jak, z góry dzieki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 8 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2005 Atomic Centro 310 przy wpiętym bucie skistopery się niechowią?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wixtor Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2005 Atomic Centro 310 chowią się ale nie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 8 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2005 Atomic Centro 310 być może są krzywe?? dzisiaj sprawdze budowe tego wiązania i powiem ci co może być z nim nietak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 8 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2005 Atomic Centro 310 hej to znowu ja- obakałem sobie dokładnie to wiązanie u kumpla i wydaje mi się że powodem tego że skistopery się całe niechowają jest to że są one źle wygiete-pręt skistoperów powinien być lekko wygięty do góry (poptrz na nie z boku jak są schowane), innej możliwości tego zjawiska niewidzę. ps. wiązania kupiłeś nowe czy używane?? bo jezeli używane to być może poprzedni włąściciel miał jakąś dodatkową płytę podwyższającą i wygioł skistotery w drugą stronę aby niebyły za krutkie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi