Boogie Napisano 11 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2005 Ludzie co z ta zimą przecież o tej porze to rok temu bylo bialo a teraz jest jak podczas wiosny lekki wiaterek sloneczno i nic tylko sie opalac:] przecież to jest horror a jak tam w gorach bo w miastach to raczej lipnie ze śniegiem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 11 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2005 Shok shok bialka krynica kluszkowce super ,ale tylko dzieki armatom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 11 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2005 Shok shok no właśnie, jak krynica? Bo ja byłem na sylwestra i na jawo nie śnieżyli bo było w nocy tak -2 do -4, a tam ze względu na system tych pryszniców nazywanych przez nich prowokacyjnie "lancami" musi (podobno!-?) być -5, -7. Więc jak? dośnieżyli coś w styczniu?? pzdr Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 11 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2005 Shok shok witam co do naśnieżania to zwykłe armaty snieżne potrzebują -3 a lejce ze względu na ciulatą konstrukcję poptrzebują niższej temp. więc narazie z nasnieżania nici, ale myslę że jak za jakiś czas przyp... znaczy chciałem powiedzieć zaatakuje zima to śnieg bedzie do maja. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikk Napisano 12 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2005 Spoko zamówiłem już śnieg Ludzie zamówiłem już śnieg u znajomego indiańskiego szamana z Alaski. Ma być lada dzień tzn.15-16 I 2005. )))))). Już ten sztuczny wyłazi mi bokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi