apres Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Mam pytanie, które pewnie już się powtarza, ale nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi ; ) Jakie umiejętności należy mieć żeby móc przystąpić do kursu kwalifikacyjnego? Powiedzmy w skali skionline'owej? Nie zależy mi specjalnie na robieniu dalszych stopni, tylko porządnym podszkoleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 co najmniej siedem , ale takie wyjeżdżone , a nie nauczone z filmu , książki itp najprościej poproś , ew. wykup godzinę szkolenia u jakiegoś instruktora z papierami SITN PZN , żeby ocenił twoją jazdę i będziesz wszystko wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 co najmniej siedem , ale takie wyjeżdżone , a nie nauczone z filmu , książki itp najprościej poproś , ew. wykup godzinę szkolenia u jakiegoś instruktora z papierami SITN PZN , żeby ocenił twoją jazdę i będziesz wszystko wiedział alternatywnie można tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 (edytowane) :biggrin: alternatywnie można tak: tak poważnie to się chyba wybiorę na stare lata ale mam tylko w porywch 6 i co tu zrobić - a co tam, najwyżej się pośmieją ze mnie i może przez przypadek się coś nauczę :biggrin: Edytowane 13 Grudzień 2013 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apres Napisano 13 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 No pewnie, trzymam kciuki! Podobno to najlepszy sposób na porządne udoskonalenie się Ja sama zaczęłam się nad tym kursem zastanawiać... Tylko szczerze mówiąc wolałabym mieć zakwaterowanie, a wszystkie szkoły prowadzą TYLKO kursy. Samo szkolenie na stoku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi