Korba88 Napisano 17 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2005 Sorka że zadaje tyle pytań ale na początek sezonu to chciałbym jakąś rozgrzewke i na jakieś kilka dni w Polske a potem mam propozycje Ischgla , serfaust i Kaprun , nie wiem co wybarać ??? Jedynie weim i co mnie zadowala to Kaprun jest najtańszy !!!! Ale szukam dobrej jazdy i dobrej zabawy doradźcie co ??????????????// Pozdrwiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 18 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2005 Ischgl czy Serfaust??? odpowiem częsciowo... w Serfaus bylem - bardzo polecam w Kaprun bylem - ostatecznie moze być w Ischgl - nie bylem, ale slyszalem tyle dobrego, że mam to w planie... a wogole, to jak masz mieszkać w Serfaus, to w sumie rzut beretem do Samnaun... tylko skipasy inne... pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 18 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2005 Ischgl czy Serfaust??? hi ani to ani to wrocilem: St. Anton am Arlberg przez gory i 10 min skibusem ma polaczenie z Zürs i Lech jezdzisz co chcesz zleby czy oznakowane trasy /niepreparowane nartostrady/ wszystko za jeden karnet 6 dni 174euro al Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 19 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2005 Ischgl czy Serfaust??? Ischgl nie polecam. To strasznie modne miejsce i przez to tlumy na stoku. Jak przeszukasz forum wyjazdy to znajdziesz wiecej szczegolow Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi