lois Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 (edytowane) WitamOstatnio odkryłem w garażu narty Fischer z lat 80-tych. Zastanawiam się jak wyregulować wiązania Marker.Zrobiłem parę fotek: Chodzi mi dokładnie jak ustawić wypięcie w tym systemie 3-stopniowym Edytowane 5 Styczeń 2014 przez lois Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Sprzęt bardzo porządny. Kiedyś kumpel dał mi się na takich przejechać za dziecka i w stosunku do moich Epoxów był spora różnica. Co do ustawień wiązań to idź do jakiegoś serwisu, który zrobi to właściwie lub zrób to sam metodą prób. Na początek ustaw na 1 i jedź na stok, jak się nie będą wypinać samoistnie przy ewolucjach to tak zostaw. Jeżeli będą to daj 1,5 itd. Miłej zabawy. Czekamy na relację z jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lois Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Zamierzam kupić nowe buty, a w przyszłym tygodniu oddam serwisowi narty do regulacji wiązań i renowacji ślizgu.Stan ślizgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 jedno najważniejsze !!!! te narty i wiązania dużo leżały!!! koniecznie sprawdź i dostań kwitek na ustawienie wiązań metodą mechaniczną nie teoretyczną !!! jest to zdecydowanie ważne dla zdrowia osoby jeżdżącej !!! wiązania lezące kilka lat może być co najmniej ciekawie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lois Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Właśnie, najlepiej jak by wiązania trochę rozrobili. Dzięki:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi