Supershape Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Cześć Wszystkim otóż znalazłem dobrą oferte plecaka Head Rebbels 18l. tylko jest jeden problem jest on w hiszpani i koszt wysyłki wynosi 35pln Gls-em i tu mam dylemat,gdyz boje Się iż doliczą mi jakieś tam dopłaty,i mam do was pytanko czy robił ktoś tego typu zakupy? podaje link niżej dla zainteresowanych i bardzo proszę o opinie na ten temat http://www.snowinn.com/sklep-narciarski/head-rebels-backpack-12-13/34719/p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Spokojnie, nic Ci nie doliczą. Kupiłem dokładnie ten sam plecak. Cena+koszt wysyłki i tyle. Z tym że czaka się około 1,5 tygodnia na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falszerz1973 Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Ja też kupowałem i bez problemu tylko troszkę trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Ja też kupowałem 2 tyg czekania, na Head World Cup Rebbels i.GS RD - super cena, wszystko przyszło w idealnym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Plecak zajebiaszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supershape Napisano 2 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Dziekówa za opinie i jeszcze mam pytanko jak wyglada sprawa z zapłatą na jakiej zasadzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Płatność za pomocą karty, PayPal lub Platności.pl - wpłata tylko z góry. P.S. Plecak też zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysza Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Dobry sklep Świetny sklep, a jak z opiniami? Zamawiał juz ktos? Wiadomo jak to ze sklepami internetowy bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Świetny sklep, a jak z opiniami? Zamawiał juz ktos? Wiadomo jak to ze sklepami internetowy bywa Tzn jak bywa? Parę postów wyżej Spokojnie, nic Ci nie doliczą. Kupiłem dokładnie ten sam plecak. Cena+koszt wysyłki i tyle. Z tym że czaka się około 1,5 tygodnia na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Świetny sklep, a jak z opiniami? Zamawiał juz ktos? Wiadomo jak to ze sklepami internetowy bywa Jak bywa? co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Witam Dostałem Plecak - wszystko zapakowane elegancko, worki i metki z Head - oryginał Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi