douglas Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Wyjeżdżam wraz z rodzinką w alpy, zastanawiam się czy mogę przewozić narty w samochodzie- jest to legalne?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsleyrider Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 A dokad sie wybierasz? Bo co kraj to obyczaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglas Napisano 9 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Jedziemy do austrii na solden.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Wyjeżdżam wraz z rodzinką w alpy, zastanawiam się czy mogę przewozić narty w samochodzie- jest to legalne?! Odpowiedz znajdziesz na skionline.pl w dziale Samochodem na narty. Jest tam wypowiedź austriackiego policjanta dla skionline.pl. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsleyrider Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 W sumie to nie widze osobiscie roznicy. Nie spotkalem sie jeszcze w Austrii ani Czechach z kontrola sposobu przewozenia sprzetu, wiec wydaje mi sie, ze nie powinno byc problemu z przewiezieniem nart w samochodzie. Chociaz dla unikniecia klopotow oraz dla wygody polecM Ci jednak trumne na dach jesli masz taka mozliwosc :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 W sumie to nie widze osobiscie roznicy. Nie spotkalem sie jeszcze w Austrii ani Czechach z kontrola sposobu przewozenia sprzetu, wiec wydaje mi sie, ze nie powinno byc problemu z przewiezieniem nart w samochodzie. Chociaz dla unikniecia klopotow oraz dla wygody polecM Ci jednak trumne na dach jesli masz taka mozliwosc :-) Nie będzie kłopotów. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglas Napisano 9 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 okej, mimo samochodu combi moze masz racje z dodatkowym miejscem w postaci boksu. Użytkowniku bobsleyrider masz może jakaś godną polecenia wypożyczalnie boksów, bo widze że pochodzimy z tego samego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsleyrider Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Ja korzystalem osobiscie z www.box4car.pl ale radze Ci sprawdzic jeszcze inne wypozyczalnie, mysle ze bedzie lepiej cenowo, bo ta znalazlem na 1 miejscu w wyszukiwarce google i nie trudzilem sie zbytnio. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglas Napisano 9 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 A jaki boks proponujesz? Zamykany dachowy czy zwykły narciarski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsleyrider Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Ja Ci osobiscie proponuje box zamykany, wrzucisz tam narty, deski i nie bedziesz narzekac na brak miejsca w aucie, a jadac przepisowo nie ma wielkiej roznicy w dopuszczalnej predkosci bez jak i z boksem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi