KAMYKI Napisano 21 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Witam, dostałem dość ciekawą propozycję na wyjazd na początku lutego do Bardonecchia (rejon Turyn i Pragelato). Wyjazd rodzinny w czasie naszych ferii. W necie brak jest opinii o tej miejscówce. Może ktoś z Was ma coś do powiedzenia. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2r Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2014 (edytowane) Bardonecchia - proszę o opinie! Cześć, byłem tam w grudniu 2011. Z uwagi na kiepską zimę czynna była tylko górna część ośrodka Jafferau - Campo Smith nie działało. Ogólnie drugi raz bym tam nie pojechał. Jedyne co mnie skusiło to była cena no i chęć zobaczenia ośrodka na stokach którego odbywały się zawody snowboardowe podczas olimpiady w Turynie. Szczerze to za mały ośrodek alby tarabanić się tam prawie 1500 km - w tej odległości można już zahaczyć o 3 doliny w Francji które biją Bardonecchia na głowę. Edytowane 21 Październik 2014 przez ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2014 Ogólnie drugi raz bym tam pojechał. Byś pojechał, czy byś NIE pojechał? Bo z kontekstu wypowiedzi raczej wynika, że miałeś zamiar napisać coś innego niż napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar2r Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 (edytowane) Bardonecchia - proszę o opinie! Zjadłem "nie". Już poprawione ? Edytowane 21 Październik 2014 przez ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi