FIGUS Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 (edytowane) Witam Jako, że mamy na tym forum samych sympatyków narciarstwa, to mam nadzieję, że znajdzie się też tutaj grupa ludzi którą mógłbym zachęcić do gry komputerowej, która polega na zarządzaniu własnym ośrodkiem narciarskim. Grę w całości sam napisał Czech o imieniu Jan Zizka i gratulacje mu za to, ponieważ gra jest naprawdę rozbudowana, bierze pod uwagę takie rzeczy jak zadowolenie klientów pod względem ciepła, zmęczenia, pełnego brzucha, stanu portfela, itd. Możemy sami ustalać ile bierzemy za karnet na wyciąg, jaki jest stan naszych stoków. Sami stawiamy armatki, kupujemy ratraki, wybieramy gdzie mają jeździć. Oprócz tego brana pod uwagę jest pogoda, śnieg na bieżąco może topnieć, jeśli nie postawisz armatki, itd. itd. Mogę tak wymieniać długo, gra jest na prawdę świetna moim zdaniem, aczkolwiek nie ma zachwycającej grafiki. Możemy sami wybrać spośród wielu map tę nas interesującą i od podstaw założyć ośrodek narciarski, rozpoczynając od orczyka, a kończąc na gondolach i kanapach... Tak więc - chciałem wam tylko przedstawić tę grę, bo jest po prostu mało popularna, a szkoda. Facet już od kilku miesięcy próbuje się dostać na Steam, ale wciąż brakuje głosów użytkowników, więc proszę Was o małą pomoc dla niego, jeśli ktoś ma konto na Steam... --> http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93588218 Gra nosi nazwę: Ski Park Tycoon, oficjalna strona gry: http://www.skiparktycoon.com I od razu mówię: Nie jest to reklama ani nic w tym stylu, po prostu trochę żal mi faceta, bo zrobił grę jakich praktycznie na rynku nie ma i nie może się wybić... Edytowane 15 Listopad 2014 przez FIGUS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Zbadam te sprawę, bo brzmi to naprawę obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cody3223 Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Tyle że te wyciągi są nierealistyczne, tak jak trasy i kilka innych rzeczy, jak napisałem to autorowi to mi powiedział.. "że to nie jest prawdziwy simulator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 Zagłosowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIGUS Napisano 15 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 @cody3223 Widziałem twoje posty na forum tej gry i muszę powiedzieć, że według mnie to czepiałeś się tam najmniejszych szczegółów. Według mnie Wyciągi są jak najbardziej ok, przyczepił bym się jedynie do tras, bo ciężko jest wstawić w tej grze wąskie trasy( przy ustawianu trasy ona sama się cały czas poszerza i trzeba często naciskać klawisz zwężania trasy). Jeszczy jedna rzecz do której Ty tam się przyczepiłeś to za małe góry, zgadzam się z tym, bo większość map ma góry o wysokości 900 - 1500 m n.p.m. , ale jeśli masz aktualizację to jest tam funkcja brania terenów z prawdziwych ośrodków narciarskich i tam masz już góry o wysokościach dużo większych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi