brummm Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 To mój pierwszy post więc witam serdecznie wszystkich. Jestem początkującym narciarzem i dostałem ostatnio używane narty o długości 160. Są to allroundy i do takiej jazdy chciałbym ich używać. Mam 185 cm wzrostu i 90 kg wagi. Czy te narty nie są dla mnie za krótkie i powinienem poszukać o długości np. 180 cm ? Przewertowałem sporo stron i na niektórych użytkownicy piszą, że jako slalomowe to będą OK a inni piszą, że 160 cm to zdecydowanie za mało jak na moje gabaryty. Co Wy myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner79 Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Jesli to aalround to nie slalomka, do tego pewnie jeszcze za miekki. Narty zdecydowanie za krotkie. Szukac nart mozesz w dlugosci 175-180cm, jesli typowa slalomka to 165cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi