estor Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Witam jutro rano jadę wychodzi mi ok 277km Leszno, Jawor, Kamienna Góra, Lubawka , Rudnik to najlepsza i najszybsza trasa ? z góry dzieki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 (edytowane) Z Kamiennej G. to dobra trasa,przez Lubawkę.:happy: W kralovcu skęcasz na Zacler- nie jedź przypadkiem na Trutnov. Edytowane 3 Styczeń 2015 przez atenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
estor Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 witam, czyli przez Zacler, Mlade Buki , Vrchlabi ? tak mam jechac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Możesz pojechać przez Trutnov lepsza droga , ale ja też zawsze jade przez Zalcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 witam, czyli przez Zacler, Mlade Buki , Vrchlabi ? tak mam jechac ? Dokładnie tak. Przez Trutnov to strata czasu i dodatkowe kilometry a droga nielepsza. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi