Tikeyo Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Witam ! Chce wyskoczyć na Chopok w dniach 13-17.02 na 4 noce. Rozglądałem się za kwaterami i znalazłem najbliższe wolne w Demanove, kilka km od Chopoka. Nie jest żle bo jeżdzi skibus stamtąd ale może znajdzie się coś lepszego. Pytanie czy znacie może jakieś kwatery do 15e/noc/osoba bliżej stoku ? Bungalovy Jasna niestety w tym terminie pozajmowane. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 (edytowane) http://www.booking.com/hotel/sk/dom-horskej-slua3-4by-jasna.pl.html Nie byłem w nim, więc Ci go dokładnie nie opiszę, ale z tego co wiem, to: ● pokoje są bez łazienek ● nie ma wyżywienia ● jako, że jest bardzo tanio, to ciężko z miejscem *● jest darmowe Wi-Fi ● jest darmowy parking ●jest oddalony o rzut kamieniem (w tym przypadku śnieżką :wink:) PS Właśnie sprawdziłem, że nie ma już miejsc Ale za to będziesz miał na przyszłość :happy: PS2 Trochę późno rezerwujesz, jak na tanią kwaterę. Edytowane 3 Luty 2015 przez leitner PS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tikeyo Napisano 3 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 (edytowane) Wiem że póżno, ale niestety myślałem że jadę w Alpy, a umowa z pracodawcą się kończy i w marcu będe zmianiał pracę. Żeby nie tracić wogóle wyjazdu na narty uparłem się że gdzieś pojade żeby być blisko w razie telefonu od przyszłego pracodawcy żeby dojechać na rozmowę. Wyżywienie i łazienki to nie problem, chce jedynie postawić auto na 4 dni na parkingu i jeżdzić na nartach (i dogrzewać się napojami) Edytowane 3 Luty 2015 przez Tikeyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 http://www.booking.com/hotel/sk/hostel-tale-dom-horskej-sluzby.pl.html?sid=87b5169dca92f9f61f5f7fc9010b5a0c;dcid=1;checkin=2015-02-13;checkout=2015-02-17;ucfs=1;pr=0,210;pr_cur_code=PLN;srfid=583b1567610c6e69e13178231effac6b19d15577X8 Dalej, ale tanio i są wolne miejsca w tym terminie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi