klakia Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Witam, Czy warto dla ominięcia korków na autostradzie przed Niem. i Innsbruckiem a potem na Brenner jechać z okolic Krakowa przez Kagenfurt a potem Lienz i do Bressansone i do Bolzano? W latach ubiegłych jechałem w niedzielę przez Żiline i Brenner i był tylko spowolniony ruch przed dojazdem do autostrady monachijskiej. Znajomi jechali jednak w sobotę i trochę postali w korkach. Dlatego mam dylemat czy dokładać km ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Powiem Ci co warto Najlepiej jechać w tygodniu a jeśli już w weekend to na noc :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klakia Napisano 27 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 (edytowane) To wiem, ale niestety z powodu pracy moich przyjaciół jedziemy w sobotę, i dlatego takie pytanie. Gdybyśmy mogli jechać w niedzielę lub w tygodniu nie byłoby tego pytania. Po prostu nie podróżowaliśmy tą trasą, więc próbujemy znaleźć opinie na jej temat, tzn jaka trudność we Włoszech, czyli czy zyskamy czas jadą w górach (jakich, bo nie znam trasy) czy też lepiej postać w korkach 2 godz ale jechać autostradą? Niestety najwcześniej możemy wyjechać o 3 rano z okolic Oświęcimia, czyli na granicy PL-SLO lub PL -CZ będziemy ok 4.30, więc przed południem w Austrii. Więc w korku ... Edytowane 27 Luty 2015 przez klakia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi