Gość Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Co Wy na to? Podsumujmy ten sezon!!! Mówili że nie będzie zimy! i że ocieplenie... jeździłem w tym sezonie w temp. -21 :eek: czyli d...a a nie ocieplenie... ale mówiąc szczerze to nie była zima sezonu, raczej takie coś co nazywamy zimą. Ani mrozu, ani śniegu! ale patrząc że sezon zakończyłem 25-26 kwietnia w miłym towarzystwie (jeszcze raz dzięki Johnny) oraz pięknej pogodzie to nie można mówić o porażce: 41 dni na nartach... w dobrych warunkach około 30 a więc spoko.Przeszusowane: wg Gopassa: 1634km + 90km Vielka Raca (gopass zlicza tylko osrodki TMR) wg skiline: 1351km (ale oni błędnie liczą południa Chopoka) Ważne: poznałem kilka osób z Naszego forum i było miło... :biggrin:Sukces: dorosłem techniką (nie tylko wiekiem) do nart freeridowych :biggrin: i je kupiłem! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Póki co, przejechałem w tym sezonie ok 740km, a w ciągu 16 dni odwiedziłem 12 ośrodków. Dla mnie to ogromny sukces! Zwłaszcza, że rok temu to było 13 dni i 5 ośrodków, a 2 lata temu 8 dni i 3 ośrodki. Mimo złych prognoz, na Chopoku miałem lepsze warunki niż rok temu (było więcej otwartych tras). I w dodatku spotkałem Jaśka No i najważniejsze - pierwszy raz w życiu jeździłem w Szczyrku :cheerful: A pod koniec wisienka na torcie, czyli sezonówka TMR-u! Sezonu jeszcze nie zakończyłem - we wtorek jadę na Górkę Szczęśliwicką Ktoś może chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Gopass też nie liczy dokładnie przejechanych km, tylko od bramki do bramki (przynajmniej tak napisali), czyli np. z Chopoku na Otupne możesz zjechać 1b do Lukovej, a potem 7, i 7a, ale możesz też pojechać przez Konski Grun, Lukovą, Rovną holę, Priehybę, i trawersem przez las, a gopass policzy Ci tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi