Ksieciunio Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Witam, wraz z przyjaciółmi (7 osób/2 auta) zamierzamy wyjechać na narty do Austrii.Budżet w którym chcielibyśmy się zmieścić to 3000-3500. Wyjeżdżamy z Gdańska więc do pokonania mamy ok 2500 km w obie strony a z dużą górką wychodzi nam 300 zł od osoby. Zakładamy, że drobne zachcianki (piwko, jedzenie, picie na stoku:laughing::happy:) wyniosą 15euro/70 zł/osoba/doba co daje zaokrąglając 400 zł/osoba/pobyt. Szukamy noclegu HB pokoje 2/2/3/osobowe możliwie blisko stoków max do 10 km, standard powiedzmy klimatyczny hotel/pensjonat ze strefą relaksu (sauna może jacuzzi). Nie znamy się na wyjazdach zimowych bo korzystaliśmy głównie z zorganizowanych wycieczek. Po odliczeniu naszych 700 zł i ok 900 zł na skipass zostaje max 1900 na pobyt z wyżywieniem dla osoby ale fajnie gdyby koszt był niższy. Czy ktoś z forumowiczów ma namiary na obiekt spełniający w/w warunki? Czekamy z niecierpliwością na propozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/20386-Alpy-Austra-pierwszy-raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Cześć. Też jestem z Trójmiasta Jeżdżę do Austrii 9 osobowym busem. Póki co terminy mam ustalone do stycznia. Już wkrótce wrzucę następne, być może pokryją się z Waszym. Póki co jadę 9-12 grudnia do Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis na krótkie 4 -ro dniowe przedświąteczne jeżdżenie,na które zapraszam:) 4-ro dniowy wypad zamykam w kwocie 880 zł ( kwatery, wyżywienie- śniadania i obiadokolacje, dojazd na miejsce i transfer na stok, bez skipassu) Myślę, że ta kwota mieści się w Waszych założeniach Mój numer: 604 791 524 https://www.facebook.com/NartostradaTrojmiasto/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2015 Luty to czas ferii zimowych i kwatery są drogie i trudno będzie zmieścić wymagania w takiej kwocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi