kozlow Napisano 6 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2005 No właśnie czytałem dużo dobrego na temat tej miescóweczki, ale ciekaw jestem waszych opinni i przemyśleń . . . no i jeszcze jedna sprawa, czy ktoś się orientuje czy można znaleść jakiś tani hotel . . . czy jak przystało na szwajcarie nie specjalnie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2005 Les Portes Du Soleil Les Portes Du Soleil to region narciarski miejscowości położonych w Szwajcarii i Francjii. Gorąco polecam, jest po czym pojeździć. Byłem tam kilka lat temu i chętnie bym wrócił, bo zostało mi kilka tras do przejechania. Co do hotelu to nie mam namiarów ale myślę, że znajdziesz coś w internecie dla siebie i wcale nie będzie tak drogo jak Ci się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 6 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2005 Les Portes Du Soleil troche jest tam tras 600 czy bodajze nawet 650km tras . . . polozonych w 12 miejscowosciach . . . a na wszystko jeden karnet za smieszna cene 178euro za 6dni:). . . trzeba tylko transportu szukać i miejscoweczki do spania . . . PS1:Jc dzieki za info:) PS2:Jezli ktos ma wiecej info to prosze pisac:P troche to oczywiste ale wole sie powtorzyć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi