Bushmill Napisano 28 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2005 Gdzie w Warszawie można chociaż przymierzyć buty Fischer'a MX5 lub 7 w numerach 29,5-30,0. Chciałbym takie kupić, ale nie wiem czy będą OK. Jeśli nie - to mam na oku inne w dobrej cenie, ale nie będą na mnie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2005 Fischer MX5 Pod koniec listopada beda w Maksie w Arkadii lub e Delcie w Blue city albo w Reducie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2005 Fischer MX5 Pod koniec listopada beda w Maksie w Arkadii lub e Delcie w Blue city albo w Reducie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushmill Napisano 29 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Fischer MX5 Znalazłem je wprawdzie, ale nie ma mojego rozmiaru. Chciałbym chociaż mierzyć, bo nie wiem czy czekać. A te co znalazłem są ok, ale chyba nie będą czekać do końca listopada. Wolałbym MX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi