_marcin_ Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Ponieważ poprzednio moje pytanie w tej sprawie zostało zignorowane, ponawiam: Czemu nie ma opisów ośrodków narciarskich w Czechach? Proszę o konstruktywną odpowiedź. ps. Wielkie dzięki JC za naszywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 Do JC: Brak opisów ośrodków w Czechach hmmmm??? Muszę się zastanowić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert ZG Napisano 14 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 Do JC: Brak opisów ośrodków w Czechach tu masz wszystkie http://www.holidayinfo.cz/main.php?lang=7 Robert ZG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 14 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 Do JC: Brak opisów ośrodków w Czechach nie ma to jak konkret Może mała pomoc? Proszę wybrać odpowiednią odpowiedz: a. opisy ośrodków w Czechach pojawią się w przyszłym sezonie b. nie mam czasu na pierdoły c. opisów ośrodków nie będzie, bo Czechy to wiocha d. nie zawracaj mi dupy SMS'y z poprawną odpowiedzią proszę wysyłać na nr 0 700 999 999 999 999 999 (koszt SMS'a 9'999 zł netto + 22% VAT). Do wygrania używane rzepy do nart. Z uszanowaniem _marcin_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 14 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2005 Do JC: Brak opisów ośrodków w Czechach wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2005 Do JC: Brak opisów ośrodków w Czechach wybieram odpowiedź e! ... a tak na prawdę to myślę, że uda mi sie wstawić kilka ośrodków jeszcze przed rozpoczęciem sezonu. Na pewno będzie jak co roku pogoda i warunki śniegowe z całych Czech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 15 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2005 Do JC: Brak opisów ośrodków w Czechach no to elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi